foto

Florencia Ortiz

  • nar. 15.12.1971 (48 let)
    Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 La cámara oscura

TV seriály

2012 Violetta (TV seriál)
2011 Únicos, Los (TV seriál)
2008 Amanda O (TV seriál)
2005 Amor en custodia (TV seriál)
Se dice amor (TV seriál)
2001 Médicos (de hoy) 2, Los (TV seriál)
2000 Buscas de siempre, Los (TV seriál)
Médicos (de hoy), Los (TV seriál)
1998 Divoký anděl (TV seriál)
1997 Milady (TV seriál)
1996 90-60-90 modelos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky