foto

Vlastimil Urban

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2007 Fokus ČT24 (TV seriál)

Dokumentární

2017 Jinjang (TV seriál)
2015 Apneaman na Azorských ostrovech
2012 Apneaman ve Valhalle – Kanárské ostrovy
2011 Rybí legendy Jakuba Vágnera (TV seriál)

TV pořady

2018 COOL Wave (TV pořad)
2015 Telefon (TV pořad)
2014 Hlava rodiny (TV pořad)
2013 Náš zvěřinec (TV pořad)
2012 V luftě (TV pořad)
2010 Salon snů (TV pořad)
2008 Experiment (TV pořad)
Retro (TV pořad)
2007 BasketManie (TV pořad)
2006 Můžu u Vás přespat? (TV pořad)
2005 Hřiště 7 (TV pořad)
S Jakubem na rybách (TV pořad)
Vypadáš skvěle! (TV pořad)
Výměna manželek (TV pořad)
1987 Objektiv (TV pořad)
1971 Auto Moto Revue (TV pořad)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2017 Jinjang (TV seriál)
2016 The Elements
2015 Apneaman na Azorských ostrovech
2012 Apneaman ve Valhalle – Kanárské ostrovy

TV pořady

2005 Výměna manželek (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2015 Apneaman na Azorských ostrovech

Producentská filmografie

Dokumentární

2017 Jinjang (TV seriál)

Střihačská filmografie

TV pořady

2010 Show Jana Krause (TV pořad)

Herecká filmografie

TV pořady

2012 Sen za den (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace