foto

Marita Ballesteros

  • nar. 14.9.1950 (69 let)
    La Plata, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Borde del tiempo, El
2008 Yo soy sola
2003 Fondo del mar, El
2000 Camino, El
1998 Mala época
1994 Sombra ya pronto serás, Una
1987 Chorros
1984 Sálvese quien pueda
Venido a menos
1979 Alejandra, mon amour

TV seriály

2017 Kally's Mashup (TV seriál)
2009 Valientes (TV seriál)
2005 Amarte así (TV seriál)
2003 Malandras (TV seriál)
2002 Simuladores, Los (TV seriál)
2000 Ilusiones (compartidas) (TV seriál)
Tiempofinal (TV seriál)
1998 Divoký anděl (TV seriál)
1996 Como pan caliente (TV seriál)
1995 Leandro Leiva, un soñador (TV seriál)
Nueve lunas (TV seriál)
1991 Alta comedia (TV seriál)
Manuela (TV seriál)
1983 Amar... al salvaje (TV seriál)
1982 Los retratos de Andres (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky