foto

Arturo Pérez-Reverte

  • nar. 24.11.1951 (67 let)
    Cartagena, Murcia, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 Oro - kniha
2007 Carta esférica, La - kniha
2006 Kapitán Alatriste - kniha
2000 Cigán - kniha
1999 Devátá brána - kniha
1997 Territorio Comanche - kniha
1996 Cachito - kniha
1994 Odhalení - kniha
1992 El maestro de esgrima - kniha

TV seriály

2019 Queen of the South (TV seriál) - kniha
Vienen Por Ti (S04E13) - kniha
Diosa de la Guerra (S04E12) - kniha
Mientras Dormías (S04E11) - kniha
další epizody (13)
La Reina del Sur (TV seriál) - kniha
Episode 49 (S02E49) - kniha
Episode 48 (S02E48) - kniha
Episode 47 (S02E47) - kniha
další epizody (48)
2018 Queen of the South (TV seriál) - kniha
El Mundo (S03E13) - kniha
Justicia (S03E12) - kniha
Diez de Copas (S03E11) - kniha
další epizody (13)
La Reina del Sur (TV seriál) - kniha
El regreso de la Reina (S02E01) - kniha
2016 Queen of the South (TV seriál) - kniha
Cicatriz (S01E13) - kniha
Quinientos Mil (S01E12) - kniha
Punto Sin Retorno (S01E11) - kniha
další epizody (13)
2013 Las aventuras del capitán Alatriste (TV seriál) - kniha
2011 La Reina del Sur (TV seriál) - kniha
Final impactante (S01E63) - kniha
Última huida (S01E62) - kniha
Escape y amenaza (S01E61) - kniha
další epizody (63)
2007 Quart (TV seriál) - kniha
1999 Camino de Santiago (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace