foto

Arturo Pérez-Reverte

  • nar. 24.11.1951 (68 let)
    Cartagena, Murcia, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 Oro - kniha
2007 Carta esférica, La - kniha
2006 Kapitán Alatriste - kniha
2000 Cigán - kniha
1999 Devátá brána - kniha
1997 Sarajevo - válečné zpravodajství - kniha
1996 Cachito - kniha
1994 Odhalení - kniha
1992 El maestro de esgrima - kniha

TV seriály

2019 Queen of the South (TV seriál) - kniha
Vienen Por Ti (S04E13) - kniha
Diosa De La Guerra (S04E12) - kniha
Mientras Dormías (S04E11) - kniha
další epizody (13)
La Reina del Sur (TV seriál) - kniha
Hasta el fin del mundo (S02E60) - kniha
Morder el anzuelo (S02E59) - kniha
Tic tac, tic tac (S02E58) - kniha
další epizody (59)
2018 Queen of the South (TV seriál) - kniha
El Mundo (S03E13) - kniha
Justicia (S03E12) - kniha
Diez De Copas (S03E11) - kniha
další epizody (13)
La Reina del Sur (TV seriál) - kniha
El regreso de la Reina (S02E01) - kniha
2016 Queen of the South (TV seriál) - kniha
Cicatriz (S01E13) - kniha
Quinientos Mil (S01E12) - kniha
Punto Sin Retorno (S01E11) - kniha
další epizody (13)
2013 Las aventuras del capitán Alatriste (TV seriál) - kniha
2011 La Reina del Sur (TV seriál) - kniha
Final impactante (S01E63) - kniha
Última huida (S01E62) - kniha
Escape y amenaza (S01E61) - kniha
další epizody (63)
2007 Quart (TV seriál) - kniha
1999 Camino de Santiago (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 El Dragón: Návrat bojovníka (TV seriál)
Epizoda 44 (S02E44)
Epizoda 43 (S02E43)
Epizoda 42 (S02E42)
další epizody (17)
2019 El Dragón: Návrat bojovníka (TV seriál)
Epizoda 27 (S02E27)
Epizoda 26 (S02E26)
Epizoda 25 (S02E25)
další epizody (65)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky