foto

Piero Gerlini

  • nar. 19.7.1925
    Rome, Itálie
  • zem. 1999
    Viterbo, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Tre colonne in cronaca
1988 Ödipussi
1987 Noční taxi
1986 Podivný příběh
1985 Paradigma
1984 Vigna di uve nere, La (TV film)
1981 Lion of the Desert
1978 Suggestionata
Un poliziotto scomodo
1977 Dove volano i corvi d'argento
Tři tygři proti třem tygrům
1976 Tatort - Wohnheim Westendstraße (TV film)
1975 Hrabě Monte Christo (TV film)
1974 Commissariato di notturna
Donna è bello
Fischia il sesso
Ossessa, L'
1973 L'età di Cosimo de Medici (TV film)
Zločin na Matteottim
1972 Decameron '300
Imputazione di omicidio per uno studente
Pravda a lež
1971 Astronave Terra (TV film)
1970 Segreto dei soldati di argilla, Il
1969 12 + 1
Generace oné doby
Playgirl 70
Serafino
1968 The Biggest Bundle of Them All
1967 Agente Sigma 3 - Missione Goldwather
Grande maestro, Il
Hipnos follia di massacro
Latitante, Il (TV film)
Totò Ye Ye (TV film)
1966 Hon na lišku
One Eyed Soldiers, The
1965 Crimine a due
I complessi
I grandi condottieri
Letti sbagliati
1964 Appuntamento a Dallas
Biblioteca di Studio Uno: La storia di Rossella O'Hara (TV film)
Due mafiosi, I
Traite des blanches, La
Treno del sabato, Il
Vedovella, La
1963 Duca nero, Il
Queste pazze pazze donne
1962 La cuccagna
1961 L'ultimo dei Vikinghi
Ragazza di mille mesi, La
1960 Totò ciak

TV seriály

1987 I ragazzi della 3 C (TV seriál)
1986 Jednou zaklepeš u mých dveří (TV seriál)
1985 Clémence Aletti (TV seriál)
1984 Racconti del maresciallo, I (TV seriál)
1981 Rosaura alle 10 (TV seriál)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
1976 Solo la verità (TV seriál)
1975 La paga del sabato (TV seriál)
1973 Qui squadra mobile (TV seriál)
1971 All'ultimo minuto (TV seriál)
1970 Die Journalistin (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Donna di cuori, La (TV seriál)
1966 Conte di Montecristo, Il (TV seriál)
1965 Le avventure di Laura Storm (TV seriál)
1964 I miserabili (TV seriál)
Le inchieste del commissario Maigret (TV seriál)
1962 Più rosa che giallo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky