foto

Blair Jollands

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2017 Pylon
2014 Pride
Testament mládí
2013 Secret Lives of Dorks, The
2012 28 tisíc
2010 Blue Moon Rising
2005 Vet hard
Zlo přichází z hlubin
2004 Posedlá
Quite Ugly One Morning (TV film)
Rottweiler
2000 Iásón a argonauti (TV film)
Sound of Claudia Schiffer, The
1999 Lighthouse

TV seriály

2017 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2016 Tutankhamun (TV seriál)
Poldark (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2015 Až tam nezbyl žádný (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Cuffs (TV seriál)
Jekyll a Hyde (TV seriál)
Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (11)
Poldark (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (5)
The Outcast (TV seriál)
2014 Our Girl (TV seriál)
Heroes (S01E05)
Love (S01E04)
Changes (S01E03)
další epizody (5)
2013 Bílá královna (TV seriál)
The Princes in the Tower (E09)
Poison and Malmsey Wine (E07)
War at First Hand (E05)
My Mad Fat Diary (TV seriál)
2012 Blackout (TV seriál)
Hunderby (TV seriál)
Pro strach naděláno (TV seriál)
Secret State (TV seriál)
2004 Murder Prevention (TV seriál)

Dokumentární

2011 Bin Laden: Shoot to Kill (TV film)
Přežili Den D (TV film)

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Pylon

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace