foto

Greg J. Grande

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 How May We Hate You? (TV film)
So Close (TV film)
2017 Tenkrát v Kalifornii
2015 How We Live (TV film)
2014 Damaged Goods (TV film)
2010 Untitled Michael Jacobs Pilot, The (TV film)
Women Without Men (TV film)
2009 Jack and Janet Save the Planet (TV film)
1998 Blade - set dekoratér
1996 Muž budoucnosti (TV film) - set dekoratér
1995 Vražda prvního stupně - set dekoratér
1993 Bezstarostný Kelly - set dekoratér
1991 Kam tě den zavede - set dekoratér
1990 Shangri-La Plaza (TV film) - set dekoratér
1989 Hollywoodský detektiv (TV film) - set dekoratér
Incident na temné řece (TV film) - set dekoratér
Nejtajnější agent (TV film) - set dekoratér
Peter Gunn (TV film) - set dekoratér
1988 Leap of Faith (TV film) - set dekoratér
Liberace (TV film) - set dekoratér

TV seriály

2019 Mixed-ish (TV seriál)
Becoming Bow (S01E01)
2017 Drazí běloši (TV seriál)
2016 Casual (TV seriál)
The Great Unknown (S02E13)
40 (S02E12)
Death and Taxes (S02E11)
další epizody (12)
2015 Clipped (TV seriál)
Mr. Robinson (TV seriál)
Naši nebo vaši (TV seriál)
2014 Mystery Girls (TV seriál)
Muži sobě (TV seriál)
Odd Milo Out (S03E10)
Jude Awakening (S03E09)
Suburban Gibbs (S03E08)
další epizody (10)
2013 Back in the Game (TV seriál)
How to Live with Your Parents (For the Rest of Your Life) (TV seriál)
Twisted (TV seriál)
Táta to zvládne (TV seriál)
See Dad See Through Grandma (S01E20)
See Dad Get Attacked by Promzilla (S01E19)
See Dad Host a Play Group (S01E18)
další epizody (7)
2012 Jane by Design (TV seriál)
The Bonus Check (E18)
The Sleepover (E17)
The Backup Dress (E16)
další epizody (18)
Malibu Country (TV seriál)
Muži sobě (TV seriál)
Super Milo (S01E10)
Inventing Milo (S01E09)
Wake and Bake (S01E08)
další epizody (7)
Táta to zvládne (TV seriál)
See Dad Run Christmas Into the Ground (S01E09)
See Dad Catch a Rat (S01E08)
See Dad One Night Only (S01E07)
další epizody (8)
Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
Street Noises Invade the House (S01E30)
The Trial (S01E29)
We Are the Kraken of Our Own Sinking Ships (S01E28)
další epizody (9)
Make It or Break It (TV seriál)
United Stakes (S03E08)
Truth Be Told (S03E07)
Listen to the Universe (S03E06)
další epizody (8)
2011 Nine Lives of Chloe King, The (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
The Homecoming (S01E10)
Paradise Lost (S01E09)
Pandora's Box (S01E08)
další epizody (10)
Make It or Break It (TV seriál)
Worlds Apart (S02E20)
What Lies Beneath (S02E19)
Dog Eat Dog (S02E18)
další epizody (10)
2010 Glory Daze (TV seriál)
Huge (TV seriál)
Melissa a Joey (TV seriál)
Make It or Break It (TV seriál)
At the Edge of the Worlds (S02E10)
If Only... (S02E09)
Rock Bottom (S02E08)
další epizody (20)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
All That Glitters (S01E10)
Where's Kaylie? (S01E09)
All's Fair in Love, War and Gymnastics (S01E08)
další epizody (10)
Město žen (TV seriál)
2008 Valentine (TV seriál)
Dirt (TV seriál)
In Lieu of Flowers (S02E07)
And the Winner Is (S02E06)
What Is This Thing Called? (S02E05)
další epizody (7)
2006 Modern Men (TV seriál)
My Boys (TV seriál)
Twenty Good Years (TV seriál)
Joey (TV seriál) - set dekoratér
Joey a svatba (S02E22) - set dekoratér
Joey a velké stěhování (S02E17) - set dekoratér
2005 Joey (TV seriál) - set dekoratér
Joey a kamarád ze školy (S02E11) - set dekoratér
Joey a muzikál (S02E09) - set dekoratér
Joey a porno kazeta (S02E08) - set dekoratér
další epizody (19)
2004 Joey (TV seriál) - set dekoratér
Joey a nečekaný zvrat (S01E12) - set dekoratér
Joey a výlet (S01E11) - set dekoratér
Joey a velký konkurz (S01E10) - set dekoratér
další epizody (12)
Přátelé (TV seriál) - set dekoratér
Poslední epizoda (S10E18) - set dekoratér
Předposlední epizoda (S10E17) - set dekoratér
Když Estelle zemřela (S10E15) - set dekoratér
další epizody (9)
2003 Přátelé (TV seriál) - set dekoratér
Jak přišli pozdě na Díkůvzdání (S10E08) - set dekoratér
Prohlídka bytu (S10E07) - set dekoratér
Rossův grant (S10E06) - set dekoratér
další epizody (22)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál) - set dekoratér
George Lopez (TV seriál) - set dekoratér
Max's Big Adventure (S01E04) - set dekoratér
Happy Birthdays (S01E03) - set dekoratér
Curious George (S01E02) - set dekoratér
další epizody (4)
Greetings from Tucson (TV seriál)
Přátelé (TV seriál) - set dekoratér
Vánoce v Tulse (S09E10) - set dekoratér
Jak Rachel dala svůj telefon (S09E09) - set dekoratér
Rachel a její druhá sestra (S09E08) - set dekoratér
další epizody (22)
2001 Přátelé (TV seriál) - set dekoratér
Jak Ross pokročil (S08E11) - set dekoratér
Moničiny kozačky (S08E10) - set dekoratér
Pomluvy (S08E09) - set dekoratér
další epizody (25)
2000 Cursed (TV seriál)
Grosse Pointe (TV seriál)
The Michael Richards Show (TV seriál) - set dekoratér
Veroničiny svůdnosti (TV seriál) - set dekoratér
Veronica Checks Out (S03E22) - set dekoratér
Veronica's Doing the Nasty with Perry (S03E21) - set dekoratér
Veronica Loses Her Olive Again (S03E20) - set dekoratér
další epizody (12)
Přátelé (TV seriál) - set dekoratér
Vánoční pásovec (S07E10) - set dekoratér
Jak Monica pekla cukroví (S07E09) - set dekoratér
Jak Chandler neměl rád psy (S07E08) - set dekoratér
další epizody (25)
1999 Veroničiny svůdnosti (TV seriál) - set dekoratér
Veronica's New Year (S03E09) - set dekoratér
Veronica's Sliding Doors (S03E08) - set dekoratér
Veronica's Got All the Right Stuffing (S03E07) - set dekoratér
další epizody (20)
Přátelé (TV seriál) - set dekoratér
Taneční kreace (S06E10) - set dekoratér
Hříchy Rossova mládí (S06E09) - set dekoratér
Rossův chrup (S06E08) - set dekoratér
další epizody (24)
1998 Jesse (TV seriál) - set dekoratér
Studio sport (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (S01E01) - set dekoratér
Veroničiny svůdnosti (TV seriál) - set dekoratér
Veronica's Secret Santa (S02E10) - set dekoratér
Veronica's Cheating Partners (S02E09) - set dekoratér
Veronica's Thanksgiving That Keeps on Giving (S02E08) - set dekoratér
další epizody (21)
Přátelé (TV seriál) - set dekoratér
Milující sestra (S05E10) - set dekoratér
Rossův sendvič (S05E09) - set dekoratér
Nejhorší Díkůvzdání (S05E08) - set dekoratér
další epizody (24)
1997 Veroničiny svůdnosti (TV seriál) - set dekoratér
Veronica's Christmas Song (S01E10) - set dekoratér
Veronica's Brotherly Love (S01E09) - set dekoratér
Veronica's First Thanksgiving (S01E08) - set dekoratér
další epizody (10)
Přátelé (TV seriál) - set dekoratér
Když se dva hledají (S04E10) - set dekoratér
Na tahu (S04E09) - set dekoratér
Chandler v bedně (S04E08) - set dekoratér
další epizody (25)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál) - set dekoratér
Zmatek na radnici (S01E01) - set dekoratér
Přátelé (TV seriál) - set dekoratér
Rachel dává výpověď (S03E10) - set dekoratér
Fotbal (S03E09) - set dekoratér
Osudová (S03E08) - set dekoratér
další epizody (25)
1995 Partners (TV seriál) - set dekoratér
Přátelé (TV seriál) - set dekoratér
Phoebin táta (S02E09) - set dekoratér
Rossův seznam (S02E08) - set dekoratér
Rossovo odhalení (S02E07) - set dekoratér
další epizody (23)
1994 5 Mrs. Buchanans, The (TV seriál) - set dekoratér
Přátelé (TV seriál) - set dekoratér
Opička (S01E10) - set dekoratér
Oběť reklamy (S01E09) - set dekoratér
Loučení s babičkou (S01E08) - set dekoratér
další epizody (10)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál) - set dekoratér
The Jackie Thomas Show (TV seriál) - set dekoratér
Příběhy ze záhrobí (TV seriál) - set dekoratér
Curiosity Killed (S04E14) - set dekoratér
Werewolf Concerto (S04E13) - set dekoratér
Strung Along (S04E12) - set dekoratér
další epizody (8)
1991 Parťáci (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky