foto

Jeong-soo Park

  • nar. 1.6.1953 (67 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Národní reprezentace
2006 Gyeonguiseon
2005 Yeokjeonui myeong-su
1998 Sebeuntin
1993 Adami nuntteul ttae

TV seriály

2019 Sesangeseo jeil yebbeun nae ddal (TV seriál)
2018 Deorilnampyeon ohdakju (TV seriál)
2016 Goot waipeu (TV seriál)
Gyeolhongyeyag (TV seriál)
Jiltueui hwasin (TV seriál)
Joeun saram (TV seriál)
2015 Sangryusawhe (TV seriál)
2014 Cheongugeui nunmul (TV seriál)
Gabong (TV seriál)
Mama - sesang mooseoul ge eobsneun (TV seriál)
Pokpoongui yeoja (TV seriál)
Sowoneool malhaebwa (TV seriál)
2013 Ddaddeukhan mal hanmadi (TV seriál)
Gamjabyul 2013QR3 (TV seriál)
Nae soneul jaba (TV seriál)
2012 Geuraedo dangsin (TV seriál)
Saranghaetnabwa (TV seriál)
2011 Banjjak banjjak bitnaneun (TV seriál)
Pomnage salguya (TV seriál)
2010 Dong Yi (TV seriál)
Sejamae (TV seriál)
Yeokjeonui yeowang (TV seriál)
2009 Salmatnabnida (TV seriál)
Sarangeun amuna hana (TV seriál)
2008 Nae insaengeui hwanggeumgi (TV seriál)
Nae yeoja (TV seriál)
2007 Kyeowulsae (TV seriál)
사랑하는 사람아 (TV seriál)
2006 Boolkkotnoli (TV seriál)
Geochimeobsi haikik! (TV seriál)
Maenbarui sarang (TV seriál)
마이 러브 (TV seriál)
2005 Bomnaleui miso (TV seriál)
Byeolnanyeoja byeolnannamja (TV seriál)
Da ee ah mon deu ui noon mool (TV seriál)
Gyeolhonhapsida (TV seriál)
2004 Cheonsaeng yeonboon (TV seriál)
Hankangsutareyong (TV seriál)
아름다운 유혹 (TV seriál)
2003 Bodigadeu (TV seriál)
Daejanggeum (TV seriál)
장미울타리 (TV seriál)
2002 내사랑 누굴까 (TV seriál)
2001 Abeojicheoreom salgi sireosseo (TV seriál)
Bandalkom naesarang (TV seriál)
2000 Joteungeol eotteokhae (TV seriál)
Nunkkot (TV seriál)
Wenmanhaeseon keudeuleul makeulsu eopda (TV seriál)
줄리엣의 남자 (TV seriál)
1999 Heo Joon (TV seriál)
Majimang jeonjaeng (TV seriál)
Saranghaseyo? (TV seriál)
1998 Nae sarang nae gyeote (TV seriál)
1996 Cheot sarang (TV seriál)
1995 Jjaejeu (TV seriál)
LA Arirang (TV seriál)
Sarangeul gieokhaseyo (TV seriál)
1994 Dojeon (TV seriál)
Yi yeojaga saneun beop (TV seriál)
1993 Pailleos (TV seriál)
Pokpungui gyejeol (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky