foto

Paul Gay

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Můj strýc Benjamin
1966 Beaumarchais ou 60000 fusils (TV film)
1965 Deux heures à tuer
Don Juan (TV film)
1963 Karamboly
1962 Le monte-charge
1961 Mariage de Figaro, Le (TV film)
1960 Joueurs, Les (TV film)
Un couple
1957 Plus heureux des trois, Le (TV film)

TV seriály

1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1973 Joseph Balsamo (TV seriál)
1967 Vidocq (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1962 Inspektor Leclerc (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace