foto

Sean Freeland

  • nar. Pittsburgh, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Missing Sister (TV film)
2018 Země oceli
2017 Dokonalý voják
Nesmrtelný život Henrietty Lacksové (TV film)
2012 Abraham Lincoln vs. Zombies

TV seriály

2017 Ozark (TV seriál)
Kaleidoskop (S01E08)
Živí mrtví (TV seriál)
Zrůdy (S08E03)
2015 The Inspectors (TV seriál)
2014 Constantine (TV seriál)
Rage of Caliban (E06)
2012 Nashville (TV seriál)
2011 Love Atlanta Style (TV seriál)
2006 The Game (TV seriál)

Dokumentární

2014 Nejhorší noční můra (TV seriál)
2013 Vraždy v močálech (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky