foto

Hyeong-beom Kim

  • nar. 25.11.1975 (45 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Haru
2015 Neulgeun jajeongeo
Pail : 4022ileui sayook
Yakjangsoo
2013 Baksoogundal
2012 Cha Hyungsa
2011 Keopeuljeu
2010 Daehan mingook 1%
2009 Chilgeup gongmuwon
2008 Dongshini jamdeun saie
Wonseueopon eotaim
Woolhakkyo iti
2007 Yeoreumui soksagim
2006 Gong Pil-du
2003 Haepi ero keuriseumaseu

TV seriály

2019 Welkeom 2 raipeu (TV seriál)
2018 Chadallae buinui sarang (TV seriál)
Jakeun sineui aideul (TV seriál)
Kiseu meonjeo halkkayo (TV seriál)
2017 Dangsineun neomoohabnida (TV seriál)
2016 Okjoonghwa (TV seriál)
2015 Hwajeong (TV seriál)
Kilmi, hilmi (TV seriál)
Rimembeo (TV seriál)
2014 Aieonmaen (TV seriál)
Dalryeora jangmi (TV seriál)
Leobeu in memolee 2 : appaeui noteu (TV seriál)
Mama - sesang mooseoul ge eobsneun (TV seriál)
Yoohok (TV seriál)
2013 Cheonmyung : joseonpan domangja yiyaki (TV seriál)
Ki hwanghoo (TV seriál)
Sangnom talchoolgi (TV seriál)
2012 Haeundae yeonindeul (TV seriál)
Neongkuljjae gulleoon danshin (TV seriál)
Oktab bang wangseja (TV seriál)
Paemilli (TV seriál)
Sarangdo doni doinayo (TV seriál)
2011 49il (TV seriál)
Banjjak banjjak bitnaneun (TV seriál)
Boseuga dallajyeotteoyo (TV seriál)
Episode 18 (E18)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
další epizody (18)
Padam padam ... keuwa keunyeoui shimjangbakdongsori (TV seriál)
2010 Dokteo chaempeu (TV seriál)
Hobakggot soonjung (TV seriál)
Kim Soo Ro (TV seriál)
Sanbuingwa (TV seriál)
2009 Deurim (TV seriál)
Keuriseumaseue nooni olkkayo? (TV seriál)
Mangsulyijima (TV seriál)
Namja yiyagi (TV seriál)
2008 Bamimyeon bammada (TV seriál)
2007 Jjeonui jeonjaeng (TV seriál)
2006 90 Il, saranghal sigan (TV seriál)
Dolawayo sunaessi (TV seriál)
Moojeokeui nakhasan yowon (TV seriál)
Saranghago sipda (TV seriál)
2005 Maenbaleui cheongchoon (TV seriál)
2004 Ballieseo saengkin il (TV seriál)
Haeshin (TV seriál)
Pariui yeonin (TV seriál)
2003 Yibeuui hwawon (TV seriál)
2002 Daebak kkijak (TV seriál)
2001 Soohocheonsa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky