foto

Verónika Moral

  • nar. 30.8.1978 (41 let)
    Donostia-San Sebastián, País Vasco, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 L'assiette de mon voisin
Respirando
2015 Lejos del mar
Nevěsta
2014 Todos los animales se mueren siempre
2005 Locos por el sexo
1999 Sí, quiero...

TV seriály

2018 Oběť číslo 8 (TV seriál)
2016 Lo que escondían sus ojos (TV seriál)
2014 Ciega a citas (TV seriál)
2012 Frágiles (TV seriál)
2011 Quién, Los (TV seriál)
2009 Los misterios de Laura (TV seriál)
2008 Física o química (TV seriál)
Plan América (TV seriál)
2007 C.L.A. No somos ángeles (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2004 Capital (TV seriál)
Paco y Veva (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
2001 Ciudad sur (TV seriál)
2000 Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky