foto

Andrea Spolarics

  • nar. 19.2.1964 (55 let)
    Pécs, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A hívás
2015 Moje matka a další cvoci v rodině
2009 Papírkutyák
2008 Vyšetřovatel
2005 Stezky světla
1995 A windsori víg nők (TV film)
1988 Fűszer és csemege (TV film)
Malom a Séden (TV film)
1987 Az öreg tekintetes (TV film)
Dada (TV film)
1986 Zojka szalonja (TV film)
1985 A tanítónő (TV film)
Majd belejössz, Pistám! (TV film)

TV seriály

2019 Alvilág (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
2018 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 4 (S03E04)
2017 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
2016 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Premier (S01E06)
Főpróba (S01E05)
Jelmezes próba (S01E04)
2012 Munkaügyek (TV seriál)
Uniós ellenörzés (S01E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky