foto

Helga Mandel

  • nar. 1.6.1970 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Budapest Noir
2015 Zběsilci
2008 Vyšetřovatel
2005 Nic víc než sex

TV seriály

2017 Tóth János (TV seriál)
Összeomlás (S01E26)
Tanfolyam (S01E13)
2016 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Premier (S01E06)
2015 Egynyári kaland (TV seriál)
Összezárva (S01E05)
2013 Munkaügyek (TV seriál)
A nyereményút (S02E14)
Gyerekbarát iroda (S02E12)
Szelektív hulladékgyűjtés (S02E06)
2012 Munkaügyek (TV seriál)
Titkos akció a Széll Kálmán téren (S01E25)
Az új honlap és a román mikulás (S01E21)
A rovarirtás (S01E15)
další epizody (4)
2011 Hacktion (TV seriál)
Black box (S01E04)
1993 Kisváros (TV seriál)
A belga (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky