foto

Ché Walker

  • nar. 1968
    Camden, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 January 2nd
2001 Kiss Kiss (Bang Bang)
2000 Nikomu nevěř
1997 Supply & Demand (TV film)
1994 Beyond Bedlam

TV seriály

2001 Judge John Deed (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Madson (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1994 Class Act (TV seriál)
Little Napoleons (TV seriál)
1993 Lipstick on Your Collar (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Been So Long
2017 Flower

Režijní filmografie

Filmy

2017 Flower

Producentská filmografie

Filmy

2017 Flower

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace