foto

Jan Bárta

  • nar. Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jan Bárta se narodil v Praze. Věnuje se vlastní autorské a interpretační tvorbě zahrnující – tanec, hudbu, produkci, herectví a režii. Studoval na taneční konzervatoři Duncancentre v Praze, pak přešel na Pražskou státní konzervatoř obor hudebně- dramatický. V roce 2009 absolvuje v Holandském Amsterodamu čtyřleté studium na divadelní akademii - Mime department of Hogeschoolvoor de Kunsten; V současné době dokončuje DVT - pětiletý drama-terapeutický kurz; Je spoluzakladatelem O.S.Crewcollective - s cílem pořádat kulturní a vzdělávacích akce, systematicky propojovat umělce z jiných oborů a zprostředkovávat
produkci jednotlivých umělců v Čechách i zahraničí.

Ideafilm.cz

Herecká filmografie

Filmy

2016 V jiném stavu
Změna kanálu (studentský film)
Ztráty (studentský film)
2008 Aljona (TV film)
2006 Otevřený prostor (studentský film)
2005 Rajónové blues (TV film)
1993 Stalo se na podzim (TV film)

TV seriály

2017 Mordparta (TV seriál)
Klášter (S02E03)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Císařovna (E08)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Čertův mlýn (S01E10)

TV pořady

2001 Zlatý oříšek 2001 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace