foto

Dagmar Pistorová

  • nar. 1.3.1929
    Brno, Československo
  • zem. 6.9.1989 (60 let)
    Brno, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Dokonalá finta (TV film)
1983 Šáteček a jablíčko (TV film)
1977 Kandidát strany (TV film)
1970 Lumpacivagabundus (divadelní záznam)
1969 Babbitt (TV film)
1956 Nevěra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace