foto

Franco De Cotiis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2011 Vraždy v Lake City (TV film)
2008 Mafiánka (TV film)
The Echo
2006 Vražda je tak snadná (TV film)
2005 Jezdci z jižního Bronxu (TV film)
2004 Loučím se, děvče (TV film)
2002 Eddie a Tru (TV film)
2001 Laughter on the 23rd Floor (TV film)
Nejslavnější tanečník (TV film)
2000 Proutník
Žít pro lásku: Příběh Natalie Coleové (TV film)
1999 Mizernej charakter (TV film)
V tajných službách (TV film)
Záhada jedné dámy (TV film)
1998 Nahé město: Poslední soud (TV film)
Nahé město: Vražedné Vánoce (TV film)
Rescuers: Stories of Courage: Two Couples (TV film)
The Sadness of Sex
1997 Příběhy odvahy: Dvě ženy (TV film)

TV seriály

2018 Prezident v pořadí (TV seriál)
Utíkej (S02E22)
Cíl (S02E21)
Špatný signál (S02E20)
další epizody (11)
2017 Prezident v pořadí (TV seriál)
Bodnutí ocasem (S02E02)
Po prvním roce (S02E01)
2016 Darebák (TV seriál)
A Piece of Wood (S03E20)
How to Treat Us (S03E19)
Close to Heaven (S03E18)
další epizody (10)
2015 Darebák (TV seriál)
Beyond Judgment (S03E10)
Chicagoland (S03E09)
Oysters But No Pearls (S03E08)
další epizody (10)
2014 Skladiště 13 (TV seriál)
Bez konce (S05E06)
Skladiště 14 (S05E05)
Život je telenovela (S05E04)
další epizody (6)
2013 Skladiště 13 (TV seriál)
Pravda bolí (S04E20)
Všechen čas světa (S04E19)
Ztráty a nálezy (S04E18)
další epizody (10)
2012 Skladiště 13 (TV seriál)
Naši blízcí (S04E09)
2011 Against the Wall (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Stíny (S03E09)
Čtyřicáté patro (S03E08)
Nováček (S03E01)
2010 V utajení (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Skladiště 13 (TV seriál)
Skladiště 2 (S02E11)
Zpátky v čase (S02E10)
Vendeta (S02E09)
další epizody (11)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
Náprstek (S01E12)
Zápisník (S01E11)
Havárie (S01E10)
další epizody (12)
2007 Dresden (TV seriál)
Second City (E12)
Things That Go Bump (E11)
What About Bob? (E10)
další epizody (11)
2001 Witchblade (TV seriál)
1994 Picture Windows (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky