foto

Rudolf Chromek

  • nar. 21.10.1918
    Rajhrad, Rakousko-Uhersko
  • zem. 19.2.1998 (79 let)
    Brno, Česko

Herecká filmografie

Filmy

1986 Silvestr 1886 (TV film)
1985 Plukovník Starbottle a krásná žalobkyně (TV film)
Stopy zločinu: Jak zemřela Tereza (TV film)
Šahrazád (TV film)
1984 Zelený ptáček (TV film)
1983 Komtesa Mary (TV film)
Konec Černého supa (TV film)
1982 Neviditelné nebezpečí (TV film)
Odchod bez řádů (TV film)
Poslední návrat (TV film)
Únos (TV film)

Galerie (4)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky