foto

Gonzalo Sánchez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Recompensa
1993 Perseguido
1991 La ley de la mafia
Samé štěstí
1989 Un macho en la tortería
1988 Masacre en Río Grande
Taquito de ojo
1987 Venganza suicida
1984 El día de los albañiles: Los maistros del amor
1983 Las perfumadas
1982 Fieras contra fieras
1964 Buenas noches, ańo nuevo

TV seriály

2016 El Chema (TV seriál)
2008 Mujeres asesinas (TV seriál)
2005 Vecinos (TV seriál)
2002 XHDRbZ (TV seriál)
1999 Labyrinty vášně (TV seriál)
1996 Morir dos veces (TV seriál)
1993 Divoké srdce (TV seriál)
1992 Abuelo y yo, El (TV seriál)
Ángeles sin paraíso (TV seriál)
1990 Balada por un amor (TV seriál)
1988 Camino secreto, El (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky