foto

Richard Ayoade

  • nar. 12.6.1977 (42 let)
    Whipp's Cross, Londýn, Anglie, Velká Británie

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

BAFTA

Tokyo IFF

British Independent Film Awards

Herecká filmografie

Filmy

2019 LEGO® příběh 2
The Souvenir
2018 Pračlověk
2017 Paddington 2
2016 The Big Fat Quiz of Everything (TV film)
2014 Škatuláci
2013 Ajťáci: Přichází internet (TV film)
The Big Fat Quiz of the 90s (TV film)
2012 Sousedská hlídka
The Big Fat Quiz of the Year (TV film)
2009 Bunny a býk
2007 The Big Fat Anniversary Quiz (TV film)
The IT Crowd (TV film)
2006 Darkplace Illuminatum
Horrificata Illuminata
2004 2004: The Stupid Version (TV film)
AD/BC: A Rock Opera (TV film)
2003 Hello, Friend

TV seriály

2019 Muumilaakso (TV seriál)
Kummitustarina (E11)
2018 Neo Yokio (TV seriál)
Pink Christmas (E07)
2017 Neo Yokio (TV seriál)
O, the Helenists... (E03)
A Pop Star of Infinite Elegance (E02)
The Sea Beneath 14th St. (E01)
The Fake News Show (TV seriál)
2016 Apple & Onion (TV seriál)
The Big Fat Quiz of Everything (TV seriál)
2015 Danger Mouse (TV seriál)
2013 Střední škola (TV seriál)
2012 Noel Fielding's Luxury Comedy (TV seriál)
The Last Leg (TV seriál)
2010 Ajťáci (TV seriál)
Reynholmová vs. Reynholm (S04E06)
Zlobiví hoši (S04E05)
Italština pro začátečníky (S04E04)
další epizody (6)
2008 Ajťáci (TV seriál)
Ulítli na kalendáři (S03E06)
Friendface (S03E05)
Projev (S03E04)
další epizody (6)
2007 Ajťáci (TV seriál)
Muži bez žen (S02E06)
Kouř a zrcadla (S02E05)
Večírek (S02E04)
další epizody (6)
2006 Ajťáci (TV seriál)
Přijíždí teta Irma (S01E06)
Strašení Billa Crouse (S01E05)
Červené dveře (S01E04)
další epizody (6)
Man to Man with Dean Learner (TV seriál)
Snuff Box (TV seriál)
Time Trumpet (TV seriál)
2004 Garth Marenghi: Nemocnice na kraji světa (TV seriál)
Plíživý brčál z pobřeží Shuggothu (E06)
Skotská mlha (E05)
Primát Sova (E04)
další epizody (6)
Mighty Boosh (TV seriál)
Nathan Barley (TV seriál)
1994 Room 101 (TV seriál)
The Vicar of Dibley (TV seriál)

Dokumentární

2015 Travel Man: 48 Hours in... (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Tvůrcovská filmografie

Host

TV pořady

2018 The Big Fat Quiz of the Year (TV pořad)
2014 Duck Quacks Don't Echo (TV pořad)
Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2013 Was It Something I Said? (TV pořad)
2012 8 Out of 10 Cats Does Countdown (TV pořad)
The Big Fat Quiz of the 00s (TV pořad)
Zajímavé vynálezy (TV pořad)
2010 League of Their Own, A (TV pořad)
2007 Comic Relief 2007: The Big One (TV pořad)
The Graham Norton Show (TV pořad)
2004 Big Fat Quiz of the Year, The (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(115)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace