foto

David Auker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Bridget Jonesová - S rozumem v koncích
2000 Poslední útočiště
1981 Dangerous Davies: The Last Detective (TV film)
1979 Cola, láska, čokoláda
1977 Agent, který mne miloval
Příliš vzdálený most
Stand Up, Virgin Soldiers
1976 Adventures of a Taxi Driver
1975 Confessions of a Pop Performer
1971 Unman, Wittering a Zigo
1969 Hans Brinker (TV film)

TV seriály

1995 Politikova žena (TV seriál)
1988 Mr. Majeika (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Bottle Boys (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1982 Q.E.D. (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
The Chinese Detective (TV seriál)
1979 Danger UXB (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 Mayor of Casterbridge, The (TV seriál)
1975 Get Some In! (TV seriál)
Shades of Greene (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 Worker, The (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace