foto

Kevin Hale

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Boss Level
2017 My Daddy's in Heaven
2014 Šofér
2013 Rodokmen

TV seriály

2016 Guilt (TV seriál)
2014 Ve službách CIA (TV seriál)
2013 Černá listina (TV seriál)

TV pořady

2011 Pokojové metamorfózy (TV pořad)
2009 Bytové metamorfózy (TV pořad)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

TV pořady

2011 Kuchyňské metamorfózy (TV pořad)
2009 Bytové metamorfózy (TV pořad)
2008 Dvorní metamorfózy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace