foto

Tessa Richarde

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Nitti - Neústupný (TV film)
1985 This Wife for Hire (TV film)
1983 Bláznivá dovolená
Návrat Maxe Dugana
1982 Kočičí lidé
Lékařská akademie
The Beach Girls
The Last American Virgin
1980 Bronco Billy
Murder Can Hurt You (TV film)
Vždycky zvítězit

TV seriály

1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Na zdraví (TV seriál)
Nesoutěžím (S01E18)
1982 Police Squad! (TV seriál)
Testimony of Evil (Dead Men Don't Laugh) (E06)
Ring of Fear (A Dangerous Assignment) (E02)
1980 Nobody's Perfect (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
Angie (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky