Reklama

Reklama

Michaela Kudláčková

Michaela Kudláčková

nar. 21.08.1968 (55 let)
Praha, Československo

Diskuze

jardariha

jardariha (hodnocení, recenze)

Hanzek

Já zkusím hádat, jo? Tobě, ty nacistická sračko? Trefil jsem se, že.

Mimochodem Kudláčkovou budu mít vždy rád, byla přirozená a i roztomilá. Jenže se z ní stala šeredka, které bych se lekl i ve dne natož v noci. O takovou trosku bych si neopřel ani kolo. Pochopil jsi to, nazi?

Uživatel Hanzek smazal svůj příspěvek.

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Moje oblíbená herečka, tedy ve filmech z 80. let, ona měla prostě talent.

pjotri

pjotri (hodnocení, recenze)

docela by me zajimalo, JAK plati dane za to vesteni a za vynosy z popelky.cz, kdyz jsem ji NIKDE nenasel, jako danovy subjekt. na popelkach neni zadnej kontakt na ni a vubec.. je to kartarka a vestkyne se 70% uspesnosti, jak sama tvrdi? rad bych si nechal od ni vestit, ale nemam na ni kontakt, coz je u kartarky zavazna chyba. nemate na  ni nekdo kontakt?

thomasnikrs

thomasnikrs (hodnocení, recenze)

VideoBoss

Jen náhodou jsem si přečetl příspěvek do diskuze Michaely Kudláčkové a názor, že vypadá "velice, opakuji velice dobře".. je zralý na přes držku.. Ty musíš být dobrý hovado.. opakuji.. dobrý hovado... Takhle nevypadá ani moje máma a je jí 65 let.. opakuji 65 let...

na příspěvěk reagoval Hanzek, Hanzek

qwerty47

qwerty47 (hodnocení, recenze)

Jen kvůli ní jsem to náhodou shlédl taky, chudera, nemá podle mě zapotřebí chodit do debilních bulvárních pořadů a chovat se tam jak ostatní nány, které jsou po deseti plastikách.

jardariha

jardariha (hodnocení, recenze)

Ta že vypadá dobře? Sleduju pořad o vaření a vypadá tam jako 70sátiletá stařena. Patrasová vypadá vedle ní jako její dcera!!!!! Málem jsem jí nepoznal.

VideoBoss

VideoBoss (hodnocení, recenze)

Velmi talentovaná herečka, kterou jsme měli tu čest poznat jen v dětských rolích. Nedostala se na konzervatoř (2 pokusy) snad údajně pro svůj malý vzrůst. Velká škoda!!! Není ale všem dnům konec. Třeba...? Dnes jí je něco přes 40 let má 4 děti,a vypadá velice, opakuji velice dobře.

na příspěvěk reagoval thomasnikrs

Herečka

Host

Pořady
2010

Show Jana Krause

2008

Café X

Reklama

Reklama