foto

A. Russell Andrews

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Michael Jackson: Searching for Neverland (TV film)
2015 Runaway Island
Straight Outta Compton
2013 Advocates, The (TV film)
2012 Sweet Old World
2011 Deadly Sibling Rivalry (TV film)
2008 Shattered!
2004 Kat
1997 All Over Me
1992 Unnatural Pursuits

TV seriály

2017 Nesvá (TV seriál)
Hella Questions (S02E02)
2016 Volejte Saulovi (TV seriál)
Příštipkář (S02E02)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Závodiště (S03E09)
2013 Chirurgové (TV seriál)
Thriller (S10E07)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Šílenství (S02E08)
2010 Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Killa Diz (E08)
Nevada v. Cerrato (E04)
2007 Médium (TV seriál)
Apocalypse, Push (S03E11)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nalezený syn (S06E01)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
House of Payne (TV seriál)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Škodolibost (S02E02)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
1998 Studio sport (TV seriál)
Thespis (S01E08)
1996 Cosby (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky