foto

Zack Zublena

  • nar. 31.5.1968 (51 let)
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Le Mans '66
2017 Les Étoiles restantes
Michael Jackson: Searching for Neverland (TV film)
2016 Nina
2013 Dirty Movie
Madoff: Made Off with America
2011 1918
Little Klaus Big World
2009 Alice, ou les désirs
Temnota
2004 Rue des sans-papiers
Touristes? Oh yes!
2003 Clémence (TV film)
Le Pharmacien de garde

TV seriály

2017 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Zúčtování (S04E09)
Náš člověk v New Yorku (S04E06)
2012 Hollywood Girls (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Měla vlasy samou loknu (S12E13)
2008 Pas de secrets entre nous (TV seriál)
2007 Kruhy v obilí (TV seriál)
Reportéři (TV seriál)
2006 Préjudices (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Arrêt d'urgence (S01E01)
Žena zákona (TV seriál)
Violences conjugales (S11E02)
2004 Montanové (TV seriál)
Frank Riva (TV seriál)
L'Ange rouge (S02E02)
Les Loups (S02E01)
2002 Marion Jourdanová - Smysl pro povinnost (TV seriál)
Případy sestry Terezy (TV seriál)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Dokumentární

2011 Nefarious: Merchant of Souls

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky