foto

Tom Joerin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2007 In God's Country (TV film)
2005 Terry (TV film)
Více o vztazích svobodné matky (TV film)
1999 Noční svět: Virtuální realita (TV film)
Noční svět: Vznik života (TV film)
1998 Ztracené duše (TV film)
1992 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV film)
1985 Starostliví medvídci
1983 Strawberry Shortcake: A Housewarming Suprise
1980 Easter Fever (TV film)
1979 Intergalactic Thanksgiving (TV film)

TV seriály

2021 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch and the Tramp (S14E01)
2018 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Tma před úsvitem II. část (S12E18)
Tma před úsvitem I. část (S12E17)
Návod k vraždě (S12E16)
další epizody (10)
2014 Remedy (TV seriál)
2013 Bomb Girls (TV seriál)
Where There's Smoke (S02E06)
The Harder We Fight (S02E05)
2009 The Listener (TV seriál)
2008 ReGenesis (TV seriál)
The Sounds of Science (S04E12)
What It Feels Like (S04E10)
2007 ReGenesis (TV seriál)
Phantoms (S03E06)
I Dream of Genomes (S03E04)
2006 ReGenesis (TV seriál)
Lethargica (S02E12)
The Wild and the Innocent (S02E10)
Haze (S02E08)
další epizody (6)
2005 ReGenesis (TV seriál)
Resurrection (S01E12)
The Source (S01E10)
2004 ReGenesis (TV seriál)
Blackout (S01E08)
The Trials (S01E06)
Prions (S01E04)
další epizody (4)
2002 Společnost Adventure (TV seriál)
2001 Tracker (TV seriál)
2000 Královna meče (TV seriál)
1999 Amazonka (TV seriál)
1998 Směr jih (TV seriál)
Good for the Soul (S04E08)
Mountie Sings the Blues (S04E07)
The Ladies' Man (S04E03)
další epizody (5)
1997 Směr jih (TV seriál)
Spy vs. Spy (S03E08)
Mountie and Soul (S03E07)
I Coulda Been a Defendant (S03E03)
další epizody (5)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1989 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Výroční setkání (S04E19)
Duch ze Záhrobí (S04E17)
Diamanty nejsou navždy (S04E15)
další epizody (7)
1988 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Jen nejsilnější přežije (S04E04)
Seance (S04E03)
Tajný přítel (S04E02)
1973 Kojak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky