foto

Kanin Howell

  • nar. 20.6.1981 (39 let)
    Austin, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Need for Speed
2012 Least Among Saints
2011 Kazatel
Nora Roberts: Vražedná nevinnost (TV film)
Vánoční cesta lásky (TV film)
2010 Venus & Vegas
2008 Pekelná jízda
Ruka mrtvého muže (TV film)
2007 Mr. Brooks
Rozsudek smrti
2003 Vysloužilí lvi
2000 Patriot
1994 Vládce knih
1992 Nikdo nechtěl naslouchat (TV film)

TV seriály

2016 Westworld (TV seriál)
Zběh (S01E03)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Halloween (S01E06)
Ray Donovan (TV seriál)
Pytel, nebo pálka (S01E01)
Kriminálka New York (TV seriál)
White Gold (S09E14)
2012 Grimm (TV seriál)
Bad Moon Rising (S02E03)
2011 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ďábelský trojúhelník (S09E07)
2010 Anatomie lži (TV seriál)
Mladí delikventi (S02E16)
Dark Blue (TV seriál)
Dead Flowers (S02E09)
Kriminálka New York (TV seriál)
Kotlík zlata (S06E17)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Krvavý cukr (S09E09)
2009 Zapomenutí (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Heuréka (S02E04)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Požitek z lásky (S01E09)
Hořící dům lásky (S01E07)
Začíná to jiskřit (S01E05)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Vlastně normální (S04E11)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Risk (S02E13)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Hellraisers (S04E09)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Důstojník v modrém (S01E09)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Slyšet ticho (S01E20)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky