foto

Rachael Taylor

  • nar. 11.7.1984 (34 let)
    Launceston, Tasmania, Austrálie

Biografie

Vystudovala tamější Riverside High School a po škole se přestěhovala do Sydney, kde začala pracovat pro modelingovou agenturu Skye-Jilly International. V roce 1998 byla zvolena Miss Tasmánie. Mezitím, co pracovala jako modelka, chodila na různé herecké kurzy a snažila se prorazit v televizi.

První roli získala v roce 2004 v televizním snímku ŽIVOTNÍ PŘÍBĚH NATALIE WOODOVÉ a mihla se i v populárním australském seriálu MCLEODOVY DCERY. V Austrálii natočila i svůj první horor MAN-THING i televizní film HERKULES. Brzy se stala hlavní hvězdou seriálu HEADLAND, který byl po první sérii ukončen. Přesto byla za svůj výkon nominována na cenu Logie, coby populární ženská osobnost televizní obrazovky.

Prorazit se jí ale podařilo až poté, co se přestěhovala do USA. Získala roli ve snímku NEVIDITELNÉ ZLO, kde o její život usiloval bývalý wrestler Glen Jacobs, coby maniakální vrah. Výraznější roli ji svěřil až Michael Bay ve velkofilmu TRANSFORMERS, kde ztvárnila vědkyni Maggie Madsen. Díky této roli si zahrála v hororu CLONA, thrilleru DECEPTION nebo v nezávislém dramatu BOTTLE SHOCK.

Jan "Reiniš" Bodnár

Herecká filmografie

Filmy

2018 Finding Steve McQueen
Ladies in Black
2016 ARQ
Wig Shop
Zlato
2014 Loft
2012 Co dál, Bene?
2011 Red Dog - psí legenda
Černá hodina
2010 Summer Coda
2009 Cedar Boys
Ghost Machine
Kolotočáři
Washingtonienne (TV film)
2008 Clona
Podvod
Víno roku
2007 Transformers
2006 Neviditelné zlo
2005 Dynastie: Rub a líc (TV film)
Herkules (TV film)
Man Thing
2004 Životní příběh Natalie Woodové (TV film)

TV seriály

2018 Jessica Jones (TV seriál)
AKA Playland (S02E13)
AKA Pray for My Patsy (S02E12)
AKA Three Lives and Counting (S02E11)
další epizody (13)
2017 The Defenders (TV seriál)
The Defenders (E08)
Take Shelter (E05)
Mean Right Hook (E02)
další epizody (4)
2015 Jessica Jones (TV seriál)
AKA Smile (S01E13)
AKA Take a Bloody Number (S01E12)
AKA I've Got the Blues (S01E11)
další epizody (12)
2014 Stav ohrožení (TV seriál)
2013 666 Park Avenue (TV seriál)
Lazarus (E13)
The Elysian Fields (E12)
Sins of the Fathers (E11)
další epizody (4)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
Hypnos (E09)
What Ever Happened to Baby Jane? (E08)
Downward Spiral (E07)
další epizody (9)
2011 Charlieho andílci (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Nezletilá bez doprovodu (S07E22)
Já přežiju (S07E21)
Jedna píseň za druhou (S07E18)
další epizody (8)
2005 Headland (TV seriál)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Pillow Talk (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 63. Emmy Awards (TV pořad)
The Chew (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(21)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace