foto

Arthur Koundouris

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2016 The Siege of Jadotville
2013 Africké dobrodružství
2011 Inside Story
2004 Der weisse Afrikaner (TV film)

TV seriály

2014 Our Girl (TV seriál)
Heroes (S01E05)
Love (S01E04)
Changes (S01E03)
další epizody (5)
2013 Bluestone 42 (TV seriál)
2011 Leonardo (TV seriál)

Dokumentární

2011 Dinosauří gangy
2003 Putování s pravěkými lidmi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace