foto

Jay-Jay Botha

  • nar. 2.1.1988 (31 let)
    Germiston, Jihoafrická republika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hello Au Revoir
2017 Temná věž
2016 Honey 3: Tanec v krvi
Im Todestrakt
Odysea
2015 The Gamechangers (TV film)
2012 Dívka (TV film)

TV seriály

2017 Blood Drive (TV seriál)
The F*cking Cop (E01)
The Last Post (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Cape Town (TV seriál)
Hooten a Lady: Lovci pokladů (TV seriál)
Of Kings and Prophets (TV seriál)
Pod černou vlajkou (TV seriál)
XXV. (S03E07)
2015 Dominion (TV seriál)
Sine Deo Nihil (S02E13)
Bewilderment of Heart (S02E11)
House of Sacrifice (S02E10)
2014 Our Girl (TV seriál)
Feelings (S01E02)
Time (S01E01)

Dokumentární

2017 Počátky lidské cesty (TV seriál)
Nápis na stěně (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace