foto

Pietro De Vico

  • nar. 1.2.1911
    Naples, Itálie
  • zem. 10.12.1999 (88 let)
    Rome, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Ladri di futuro
1989 Scandalo segreto
1985 Mše skončila
1979 Volontari per destinazione ignota (TV film)
1978 Figlio mio, sono innocente!
Velký balík peněz
1973 Sgarro alla camorra
1971 Un prêtre a marier
1970 Brancaleone na křížové výpravě
Lady Barbara
Prete sposato, Il
1969 Lisa dagli occhi blu
Pensiero d'amore
1968 La vuole lui... lo vuole lei
1967 Non stuzzicate la zanzara
Soldati e capelloni
Una ragazza tutta d'oro
1966 Mi vedrai tornare
1965 Cadavere a spasso
Soldati e caporali
1964 Co se stalo s Toto baby
Marziani hanno dodici mani, I
Napoleone a Firenze
Sedotti e bidonati
1963 I soliti rapinatori a Milano
Imbroglioni, Gli
1962 Cinque marines per cento ragazze
Gladiatore di Roma, Il
Nerone '71
Sceicco rosso, Lo
Totò diabolicus
Twist, lolite e vitelloni
1961 Accroche-toi, y'a du vent
Appuntamento a Ischia
Che femmina... e che dollari!
Italské prázdniny
Jeho Excelence se stavila pojíst
La moglie di mio marito
Mariti a congresso
Mariti in pericolo
Pesci d'oro e bikini d'argento
Poslední soud
Racconti dell'Italia di ieri - L' alfiere nero (TV film)
Rocco e le sorelle
Tototruffa '62
1960 Caccia al marito
Caravan petrol
Dos rivales, Los
Impiegato, L'
Kdo se zastaví je ztracen
1959 Arriva la banda
La duchessa di Santa Lucia
Sogno di una notte di mezza sbornia
1958 Fantasmi e ladri
Quando gli angeli piangono
1957 Conte di Matera, Il
Na jihu nic nového
Serenata a Maria
1956 Ore dieci lezione di canto
Voce una chitarra e un po di luna, Una
1955 Le diciottenni
1953 Kufr snů
Viale della speranza, Il
1951 Famiglia Passaguai fa fortuna, La
Famiglia Passaguai, La
Rome-Paris-Rome
1950 Totò šejkem
1949 Totò hledá příbytek
1947 Natale al campo 119

TV seriály

1989 Vigile urbano, Il (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky