foto

Jasufumi Hajaši

  • nar. 7.12.1971 (47 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sanmen kidži no onnatači: ai no su (TV film)
2014 Omiya-san 2014 (TV film)
2013 Džojú Reiko honó no jóni (TV film)
Hare no čihare, tokidoki hare
Keidži Jošinaga Seiiči: Namida no džikenbo (TV film)
2011 Taxi Driver no Suiri Nisshi 29 (TV film)
2010 Okan no jomeiri
2009 General Rouge no gaisen
MW
MW dai 0 šó
Taxi Driver no Suiri Nisshi 25 (TV film)
2008 Jógiša X no kenšin
2007 Akai reikjúša 22: dairi zuma sacudžin džiken (TV film)
2006 Akai kiseki (TV film)
2004 Kaidan šin mimibukuro: gekidžóban
2003 Kanzen naru šiiku: Onna rihacuši no koi
2001 Aruku, hito
2000 Inoči no umi
Manuke sensei
1999 ABC... XYZ (TV film)
Ano nacu no hi
Coquille
Jodogawa nagaharu monogatari: Kóbe-hen Sainara (TV film)
Second Chance
1998 Kaze no uta ga kikitai
Manuke sensei (TV film)
Sada
1996 Bakusó! Mún endžeru: kita e
1995 Ašita
Bad Guy Beach
Godzilla VS Destoroyah
1993 Puru-puru
1992 Kanodžo ga kekkon šinai rijú
Seišun dendekedekedeke
1991 Futari
1990 Dokidoki vádžin mó ičido I Love You
Haruka naru kóšien
1989 Dotei monogatari 4
Pekinteki suika
1988 Idžintači to no nacu
1987 Hjórjú kjóšicu
1986 Nojuki jamajuki umibejuki
1983 Anšicu
Genma taisen
1980 Hirošima no tatakai: Hadaši no Gen – Part 3

TV seriály

2019 Anata no Ban Desu (TV seriál)
Jocuba ginkó Harašima Hiromi ga mono mósu! (TV seriál)
2017 Šikaku tantei Higuraši Tabito (TV seriál)
2016 99.9.: Keidži senmon bengoši (TV seriál)
Kaseifu no Mitazono (TV seriál)
Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
Tačibana Noboru seišun tebikae (TV seriál)
Wataši kekkon dekinai džanakute, šinai desu (TV seriál)
2015 Keidži šičinin (TV seriál)
Kjóto nindžó sósa faire (TV seriál)
Napoleon no mura (TV seriál)
Tennó no rjóriban (TV seriál)
doS Deka (TV seriál)
2014 Howaito rabo: keišičó tokubecu kagaku sósahan (TV seriál)
Kindaiči šónen džikenbo N (neo) (TV seriál)
Šin keidži Jošinaga Seiiči (TV seriál)
2013 Kasuka na kanodžo (TV seriál)
Kodoku no Gurume 3 (TV seriál)
Rígaru hai 2 (TV seriál)
Share House no Koibito (TV seriál)
Tonbi (TV seriál)
2012 Dâti mama! (TV seriál)
2011 Jin 2 (TV seriál)
Kokuhacu: kokusen bengonin (TV seriál)
2010 Magerarenai Onna (TV seriál)
2009 Jin (TV seriál)
Mr. Brain (TV seriál)
2008 Ašita no kita Jošio (TV seriál)
Puzzle (TV seriál)
2007 Moppu gâru (TV seriál)
Nacu kumo agare (TV seriál)
Oišii gohan: Kamakura kasugai kometen (TV seriál)
Šinuka to omotta (TV seriál)
2006 Mó ičido metoro ni notte (TV seriál)
Sengoku džieitai (TV seriál)
2004 Musume to ikuru saigo no nacu (TV seriál)
2003 Ašita tenki ni naare (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Sora kara furu ičioku no hoši (TV seriál)
2001 Medical Examiner Shinomiya Hazuki (TV seriál)
1998 Kira kira hikaru (TV seriál)
1997 Misutenaide Daisy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace