foto

Joyce Jillson

  • nar. 26.12.1945
    Cranston, Rhode Island, USA
  • zem. 1.10.2004 (58 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Murder in Peyton Place (TV film)
The Happy Hooker Goes to Washington
1976 Slumber Party '57
1973 Superchick

TV seriály

1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Columbo (TV seriál)
To je vražda, řeklo portské (S03E02)
1966 Jericho (TV seriál)
1964 Peyton Place (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 The Wil Shriner Show (TV pořad)
1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1967 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1962 Girl Talk (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace