foto

Reid Smith

  • nar. 8.5.1949
    Burbank, California, USA
  • zem. 16.10.2001 (52 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 V pasti
1985 Do noci
1984 Anatomy of an Illness (TV film)
1983 Malibu (TV film)
1982 Tennessee Stallion
1974 Teenager
1973 Chase (TV film)
1971 The Late Liz
1970 Blood Mania
Dinah East

TV seriály

1989 Dragnet (TV seriál)
1988 Sonny Spoon (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
Hollywood Beat (TV seriál)
Misfits of Science (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1980 The Chisholms (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Mork & Mindy (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
To je vražda, řeklo portské (S03E02)
1972 Jigsaw (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace