foto

Charles W. Short

  • nar. 6.12.1919
  • zem. 1.1.2002 (82 let)
    Studio City, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1982 Thou Shalt Not Kill (TV film)
1979 Act of Violence (TV film)
1978 Three on a Date (TV film)
1976 Násilník

TV seriály

1992 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Boyfriend: Part 2 (S03E18)
The Boyfriend: Part 1 (S03E17)
The Fix-Up (S03E16)
další epizody (6)
1991 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Red Dot (S03E12)
The Alternate Side (S03E11)
The Nose Job (S03E09)
další epizody (16)
1985 Berrenger's (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1982 The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Nero Wolfe (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1991 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Stranded (S03E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace