foto

Tom Brooke

  • nar. 1978
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Garderobiér (TV film)
Iona
2014 King Lear (divadelní záznam)
2012 Místo nahoře (TV film)
Restless (TV film)
V kruhu koruny: Jindřich V. (TV film)
2011 The Kitchen (divadelní záznam)
Veteran, The
2009 Piráti na vlnách
2008 Love Does Grow on Trees
Small Dark Places (TV film)
2006 Venuše
2004 Bridget Jonesová - S rozumem v koncích
Den D (TV film)

TV seriály

2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Sherlock (TV seriál)
Skomírající detektiv (S04E02)
2016 Preacher (TV seriál)
Call and Response (S01E10)
Finish the Song (S01E09)
El Valero (S01E08)
další epizody (10)
2014 Sherlock (TV seriál)
Poslední přísaha (S03E03)
2013 Playhouse uvádí (TV seriál)
Pan Chápavý (S02E05)
Ripper Street (TV seriál)
Am I Not Monstrous? (S02E02)
Hra o trůny (TV seriál)
Deště Kastameru (S03E09)
Cesta vzhůru (S03E06)
Hercule Poirot (TV seriál)
Velká čtyřka (S13E02)
2012 Mrs Biggs (TV seriál)
2010 Detektiv Thorne: Nesmělý muž (TV seriál)
2009 National Theatre Live (TV seriál)
2007 Thieves Like Us (TV seriál)
2004 Murder Prevention (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace