foto

Tom Brooke

  • nar. 1978
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ztratili jsme Stalina
2015 Garderobiér (TV film)
Iona
2012 Místo nahoře (TV film)
Restless (TV film)
V kruhu koruny: Jindřich V. (TV film)
2011 The Veteran
2009 Piráti na vlnách
2008 Love Does Grow on Trees
Small Dark Places (TV film)
2006 Venuše
2004 Bridget Jonesová - S rozumem v koncích
Den D (TV film)

TV seriály

2018 Bodyguard (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
The Commuter (E03)
Preacher (TV seriál)
Mumbai Sky Tower (S02E02)
Sherlock (TV seriál)
Skomírající detektiv (S04E02)
2016 Dark Heart (TV seriál)
Preacher (TV seriál)
Call and Response (S01E10)
Finish the Song (S01E09)
El Valero (S01E08)
další epizody (10)
2014 Sherlock (TV seriál)
Poslední přísaha (S03E03)
2013 Playhouse uvádí (TV seriál)
Pan Chápavý (S02E05)
Ripper Street (TV seriál)
Am I Not Monstrous? (S02E02)
Hra o trůny (TV seriál)
Deště Kastameru (S03E09)
Cesta vzhůru (S03E06)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Zaměněná těla 2 (S07E04)
Zaměněná těla 1 (S07E03)
Hercule Poirot (TV seriál)
Velká čtyřka (S13E02)
2012 Mrs Biggs (TV seriál)
2010 Detektiv Thorne: Nesmělý muž (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Ruský dům (S07E01)
2009 National Theatre Live (TV seriál)
2007 Thieves Like Us (TV seriál)
2004 Murder Prevention (TV seriál)

Divadelní záznam

2014 King Lear (divadelní záznam)
2011 The Kitchen (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky