foto

Patrick Waddington

  • nar. 19.8.1901
    Great Ouseburn, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 4.2.1987 (85 let)
    York, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1958 Moonraker, The
Zkáza Titaniku
1957 Getting Married (TV film)
Wideawake (TV film)
1950 The Wooden Horse
1949 It's Not Cricket
Stop Press Girl
1946 Gaiety George
1945 Společný cíl
1939 The Shoemaker's Last (TV film)
1937 Black Tulip, The
1933 Loyalties
1926 If Youth But Knew

TV seriály

1969 Department S (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
The Showing Up of Corporal Jones (S01E05)
The Jazz Age (TV seriál)
Ukridge (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 O.S.S. (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky