foto

Gianpaolo Venuta

  • nar. 30.8.1978 (40 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Christmas Festival of Ice (TV film)
2016 Prisoner X
2014 Don't Get Killed in Alaska
2013 Čas smrti (TV film)
2012 The Words
2010 Další šance (TV film)
Skore - Hokejový muzikál
Svůdníci žen
2008 Ukradené jméno (TV film)
2007 Kde jsi? (TV film)
2006 Směr smrt (TV film)
Časovaná bomba (TV film)
2005 Pure
2004 Dárek z lásky
2002 Opuštěná
Tichá noc (TV film)
Uzavřený kruh

TV seriály

2018 Posedlý pomstou (TV seriál)
All About Eve (S02E10)
2017 Američtí bohové (TV seriál)
Come to Jesus (S01E08)
Bad Blood (TV seriál)
Scar Tissue (S01E01)
Soukromé očko (TV seriál)
Módní zločin (S02E04)
2016 Satan přichází (TV seriál)
Druhá smrt (E02)
2015 Lizzie Borden: The Fall River Chronicles (TV seriál)
This Life (TV seriál)
2014 Cena za lidskost (TV seriál)
Rewind, Rewind... (S04E08)
Gallows Humor (S04E07)
Cheater of the Pack (S04E06)
další epizody (4)
2012 Firma (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
Partial Eclipse of the Heart (S02E12)
When I Think About You I Shred Myself (S02E09)
The Ties That Blind (S02E07)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
A Funny Thing Happened on the Way to Me Killing You (S01E13)
You're the One That I Haunt (S01E12)
Going Dutch (S01E11)
další epizody (10)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2004 Fries with That (TV seriál)
Il Duce Canadese (TV seriál)
Naked Josh (TV seriál)
2003 Petits mythes urbains (TV seriál)
2002 Bliss (TV seriál)
2001 Vampire High (TV seriál)
2000 Chartrand et Simonne (TV seriál)
Live Through This (TV seriál)
1999 Undressed (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace