foto

Tae-woong Yoo

  • nar. 5.6.1972 (47 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Baekpeuro
2013 Yagwanmun : yogmangeui kkoch
2012 Bae kkop
2010 Ggumeun yirueojinda
2006 Gong Pil-du
2005 B-hyeong namjachingu
2003 Tyoobeu

TV seriály

2019 Taeyangeui gyejeol (TV seriál)
2015 Insaengchujeokja Leejaegoo (TV seriál)
2014 Gamgyukshidae : tooshinui tansaeng (TV seriál)
2013 Guam Heojoon (TV seriál)
Samsaengi (TV seriál)
2012 Insaengeseo gajang bichnaneun sigan (TV seriál)
Jesambyeongwon (TV seriál)
Leobeu eogein (TV seriál)
2011 Dongan minyeo (TV seriál)
2010 Atena : jeonjaengui yeosin (TV seriál)
Jejungwon (TV seriál)
Jeonwoo (TV seriál)
Majubomyeo useo (TV seriál)
O! mai reidi (TV seriál)
Yeokjeonui yeowang (TV seriál)
2009 Kyeolheun mothaneun namja (TV seriál)
2008 Salaganeun dongan huheehal jul alkmyeonseodo jeojireuneun ildeul (TV seriál)
Yuriui seong (TV seriál)
2007 Ai em Saem (TV seriál)
Miwondo joha (TV seriál)
Shimcheongui gwihwan (TV seriál)
2006 Youngaesomun (TV seriál)
2004 Bing jeom (TV seriál)
Bulmyeolui Lee Soon-shin (TV seriál)
2001 Dongseoneun johgessne (TV seriál)
2000 Kyeongchal teukgongdae (TV seriál)
자꾸만 보고 싶네 (TV seriál)
1999 Mateul boyeodeuripnida (TV seriál)
1998 Hong Gil Dong (TV seriál)
1997 Byeoleun nae gaseume (TV seriál)
1996 Gaseumeul yeoleora (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky