foto

Gleb Klimov

  • nar. 10.11.1982 (37 let)
    Tallinn, Estonsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Belyje noči
Putěšestvije v Pariž
2017 Anatomija izmeny
2016 Těň
2013 Sněguročka

TV seriály

2018 Petěrburg. Ljubov. Do vostrebovanija (TV seriál)
2017 Založnica (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Virus (S17E12)
Slučaj na probežke (S17E11)
Semejnaja scena (S17E10)
další epizody (6)
2016 Mentovskaja saga (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Tretij lišnij (S15E40)
Pjanaja dača (S15E39)
Sokrovišča (S15E38)
další epizody (16)
2015 Babje leto (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kliničeskij slučaj (S15E24)
Vysšaja mera (S15E23)
Myš nělepaja (S15E22)
další epizody (8)
2013 Čužoj (TV seriál)
2012 Mať-i-mačecha (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pogibšij svidětěl (S12E16)
Šokovaja těrapija (S12E07)
Prizrak (S12E04)
další epizody (4)
2011 Narkotrafik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky