foto

Larry Clarke

  • nar. 8.2.1964 (55 let)
    Baltimore, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Life Support
The Laundromat
2017 You & Me
2016 Growing Up
Looking for the Jackalope
2015 Road Hard
2014 Checked Out (TV film)
Hollywood Musical!
2011 Certainty
Nákaza
Transformers 3
2010 Náměsíčný
2009 Informátor!
2007 The Poughkeepsie Tapes
2006 Boyfriend
2002 Winning Girls Through Psychic Mind Control
2000 Prince of Central Park
1999 Společník
1997 Svatba naruby

TV seriály

2018 Good Girls (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 13 (S03E13)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
další epizody (4)
2016 Outcast (TV seriál)
2015 Sense8 (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Insider (S01E19)
2014 BoJack Horseman (TV seriál)
Survivor's Remorse (TV seriál)
2013 Millerovi (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
2012 Longmire (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Zásady bezpečného sexu (S02E18)
2011 Shameless (TV seriál)
2010 Vychovávat Hope (TV seriál)
Modré tečky (S01E08)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
In the Name of Love (S03E22)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Veřejný nepřítel (S05E15)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Sonny ve velkém světě (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Tři ženy (S02E18)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Dívka v masce (S04E22)
2008 Mentalista (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Dobrý voják (S02E09)
Médium (TV seriál)
But for the Grace of God (S04E02)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
U soudu (S02E23)
2006 Chirurgové (TV seriál)
Konec světa – část 1 (S02E16)
2005 Closer (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Stříbrná válka (S03E04)
Odložené případy (TV seriál)
Ahoj, Adrian (S02E12)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se opíjí (S04E05)
2004 Dr. House (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Tři generace stačí (S01E08)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Recept na vraždu (S03E11)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Opuštěná (S07E19)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smrt před kamerou (S03E08)
Pohotovost (TV seriál)
Vězení (S08E22)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Four Days (S02E03)
Právo a pořádek (TV seriál)
Vaya Con Dios (S10E24)
Untitled (S10E20)
Black, White and Blue (S10E17)
další epizody (4)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Blood Money (S10E08)
Marathon (S10E06)
Justice (S10E05)
další epizody (12)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
True North (S09E09)
Venom (S09E07)
Agony (S09E05)
další epizody (4)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Passion (S07E21)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Life Support

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Life Support

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace