foto

Ruth Chiang

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Game of Death
2016 Příchozí
2013 Mrtví a neklidní
Šmoulové 2
2010 Die
2008 Rallye smrti
2007 Ledově ostří
Muž z minulosti (TV film)
2006 Deset a půl stupně: Apokalypsa (TV film)
Cheech
2004 Dárek z lásky
2002 Rollerball

TV seriály

2015 Quantico (TV seriál)
Guilty (S01E09)
The Expanse (TV seriál)
2014 Helix (TV seriál)
Série Noire (TV seriál)
2012 Cena za lidskost (TV seriál)
All Out of Blood (S02E03)
2007 Boys, Les (TV seriál)
2005 Minuit, le soir (TV seriál)
2004 Fries with That (TV seriál)
Naked Josh (TV seriál)
2003 Auberge du chien noir, L' (TV seriál)
2002 Annie et ses hommes (TV seriál)
2001 Just for Laughs Gags (TV seriál)
1990 Watatatow (TV seriál)

TV pořady

2006 Just for Laughs (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace