foto

Filipp Blednyj

  • nar. 2.5.1988 (32 let)
    Petropavlovsk-Kamchatskiy, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2019 SSSR (TV seriál)
2018 Jejo sekret (TV seriál)
Žena s togo sveta (TV seriál)
2017 Major Sokolov. Igra bez pravil (TV seriál)
2016 Otěl Eleon (TV seriál)
Vsjo vozrasty ljubvi (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Čužoje gnězdo (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Papiny dočki. Superněvesty (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Volk (E03)
2011 Komanda 8 (TV seriál)
2008 Dve sestry (TV seriál)
2007 Papiny dočki (TV seriál)
2006 Reklamnaja pauza (TV seriál)
2005 Polnolunije (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Strelka (S01E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky