foto

Alexej Timm

  • nar. 24.11.1952 (66 let)
    Samarqand, Uzbekistán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Lili (TV film)
2017 Vurdalaki
2012 Oazis ljubvi (TV film)
2011 Dům větru
2008 Indigo
2007 Skalolazka
2006 Fleš.ka
2002 O'Key
2000 Fortuna
1997 Děti ponědělnika
1996 Agape
Privět, duraleji!
1995 Jechaj!
1993 Alfons
Strelec něprikajannyj
1992 Ispolnitěl prigovora
Meňaly
Ústřice z Lausanne
1991 Igra na milliony
1990 Běreg spasenija
1987 Syn (TV film)
1982 Hvězda a smrt

TV seriály

2018 Drajv (TV seriál)
2016 Vsjo vozrasty ljubvi (TV seriál)
2014 Alchimik. Elixir Fausta (TV seriál)
Kontužennyj (TV seriál)
2012 Tri tovarišča (TV seriál)
2004 Usadba (TV seriál)
2002 Next 2 (TV seriál)
2001 Fatalisty (TV seriál)
Sdvinutyj (TV seriál)
1990 Vojdi v každyj dom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace