foto

Andrej Semjonov

  • nar. 17.6.1977 (41 let)
    Kineshma, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sparta
2004 Věčernij zvon
Ťomnaja noč
2001 Sjostry

TV seriály

2011 Mentovskije vojny (TV seriál)
Licom k licu (S05E03)
2000 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Makarony po-skotski (S03E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace