foto

Alexis Chesnakov

  • nar. 26.9.1894
    Rusko
  • zem. 9.1.1984 (89 let)
    London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Intelligence Men, The
1964 Sleeper, The (TV film)
1958 Zkáza Titaniku
1956 The Iron Petticoat
1955 No Smoking
1954 Love Lottery, The
1953 Operation Diplomat
1952 Moulin Rouge
1950 State Secret
1949 Třetí muž

TV seriály

1969 Counterstrike (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Enemy of the State, An (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
1962 Monsters, The (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
The Pursuers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Man From Interpol (TV seriál)
1958 Target (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Whack-O! (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace