foto

Masajuki Šida

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Seiri-chan
2018 Uma no hone
2016 U-31
2015 Aian guranma (TV film)
Kagura me
Omote to ura
Omote to ura 2
2013 Fune o amu
1998 Tenká červená linie

TV seriály

2020 Hanzawa Naoki (TV seriál)
Tadašii rock band no cukurikata (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2019 G sendžó no anata to wataši (TV seriál)
In Hand (TV seriál)
Lupin no musume (TV seriál)
Nahý režisér (TV seriál)
Sexuální revoluce (E08)
2018 Šicudži: Saiondži no meisuiri (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
2017 Final Fantasy XIV: Hikari no otósan (TV seriál)
2016 Hibana (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Mohóhan (TV seriál)
2015 Jamegoku: Jakuza jamete itadakimasu (TV seriál)
2014 Roosevelt Game (TV seriál)
Tokumei Tantei 2 (TV seriál)
Tókjó Sukáretto: keišičó NS-gakari (TV seriál)
2012 Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky