foto

Nobuo Tobita

  • nar. 6.11.1959 (59 let)
    Ibaraki, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eiga no Osomacu-san
Gekidžóban Jódžo senki
2017 Osomacu-san: Haru no zenkoku daisenbacu džóeisai
おそ松さん 春の全国大センバツ上映祭
2015 Eiga Čibi Maruko-čan: Italia kara kita šónen
Girls und Panzer gekidžóban
2014 Gekidžóban Hakuóki: Šikon sókjú
Gintama
Mórecu Pirates: Abyss of Hyperspace – Akú no šin'en
2013 Gekidžóban Mahó šódžo Madoka Magika: Hangjaku no monogatari
2012 Gekidžóban Mahó šódžo Madoka Magika: Eien no monogatari
Gekidžóban Mahó šódžo Madoka Magika: Hadžimari no monogatari
Hellsing IX
2011 Hakuóki: Sekka roku – Šinsengumi kitan
Honó no čúnin šiken! Naruto vs Konohamaru!!
2010 Mudazumo naki kaikaku: The Legend of Koizumi
Učú Show e jókoso
2009 Hellsing VI
Hellsing VII
2008 Hellsing IV
Hellsing V
2007 Gekidžóban Aquarion
Hellsing III
Kiddy Grade I: Ignition
Kiddy Grade II: Maelstrom
Kiddy Grade III: Truth Dawn
2006 Dai mahó Tóge
Hellsing I
Hellsing II
Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Hoši no kodó wa ai
2005 Boku no bókúgó (TV film)
Jakin bjótó 3
Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Hoši o cugu mono
Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Koibitotači
2004 Angelique
Dead Leaves
Inujaša: Guren no hóraidžima
Jakin bjótó 2
Pančira Teacher
Rekka no honó: Final Burning
Saint seija: Tenkai hen džósó – Overture
2002 Angelique: Twin Collection
Eiga Doraemon: Nobita to Robot Kingdom
2001 Angelique: Seiči jori ai o komete
Gundam Evolve
Kovboj Bebop: Lovec odměn
The Siamese: First Mission
2000 Angelique: Široi cubasa no memoire
Jakin bjótó
Tenši kinrjóku
With You: Mitsumeteitai
1999 Joččan no bídama
Tokimeki Memorial
Čiisana kjodžin Microman
1998 Eiga Doraemon: Nobita no nankai daibóken
Fake
Kidó senkan Nadesico: Prince of Darkness
Čó kidó densecu DinaGiga
1997 Soliton no akuma
Sore juke! Učú senkan Jamamoto Jóko II
1996 Angel densecu
Angel ga tonda hi
The Hard: Bounty Hunter (TV film)
Šin Kimagure Orange Road: Sošite, ano nacu no hadžimari
1995 Lesson XX
Činmoku no kantai
1994 Heisei inu monogatari Bow: Genši inu monogatari Bow
J League o hjakubai tanošiku miru hóhó!!
Osakana wa ami no naka
1993 Boku no čikjú o mamotte
Kidó senši SD Gundam macuri
Lupin sansei: Lupin ansacu širei (TV film)
Oedo wa nemurenai!
Umi ga kikoeru (TV film)
1992 Down Load: Namiamidabutsu wa ai no uta
Dragon slayer eijú densecu: Ódži no tabidači
Džigen sengokuši: Kuro no šiši – Džinnai hen
Fúma no Kodžiró: Saišúšó – Fúma hanran hen
Gendži
Hókago no Tinker Bell
Iron Virgin Jun
Kingjo čúihó!
Princess Army: Wedding Combat
Zoku Naniwa júkjóden
Čibi neko Tom no daibóken: Čikjú o sukue! Nakamatači (TV film)
1991 Inferious wakusei senši gaiden: Condition Green
Jumemakura Baku Twilight gekidžó
Kidó senši Gundam 0083: Stardust Memory
Kóha Gindžiró
Locke the Superman: Šinsekai sentai New World Command
Ore no sora: Keidži hen
Tenkú senki šurato – Sosei e no antó
1990 Be-Bop High School
Carol
Fúma no Kodžiró: Seiken sensó hen
Kidó senši SD Gundam gaiden
Čibi Maruko-čan
1989 Hengen taima jakó karura mau! Nara onrjó emaki
Kidó senši SD Gundam no gjakušú: Araši o jobu gakuensai
Kidó senši SD Gundam no gjakušú: SD Sengokuden – Abaowakúdžó no šó
Čódžin Locke: Lordleon
Šin Captain Cubasa
1988 Ginga eijú densecu
Kidó senši SD Gundam
1987 Good Morning Althea
Hell Target
Pancu no ana: Manbo de Ganbo!
1986 Čódžikú Romanesque Samy: Missing 99
1985 Odin: Kóši hansen Starlight
1984 Čódžikú jósai Macross: Ai oboeteimasuka

TV seriály

2019 Domestic na kanodžo (TV seriál)
Revisions (TV seriál)
2018 Sirius the Jaeger (TV seriál)
Čio-čan no cúgakuro (TV seriál)
2017 Aiseki Mogol Girl (TV seriál)
Atom: The Beginning (TV seriál)
Jódžo senki (TV seriál)
Kono subarašii sekai ni šukufuku o! 2 (TV seriál)
2016 D.Gray-man Hallow (TV seriál)
Dóbucu sentai džúódžá (TV seriál)
Fukigen na Mononokean (TV seriál)
Fune o amu (TV seriál)
Hakuóki: Otogisóši (TV seriál)
Kaitó Joker (2016) (TV seriál)
Keidžo!!!!!!!! (TV seriál)
Majoiga (TV seriál)
Nurse Witch Komugi-čan R (TV seriál)
Re: Zero kara hadžimeru isekai seikacu (TV seriál)
Taboo Tattoo (TV seriál)
2015 Concrete Revolutio: Chōjin gensō (TV seriál)
Durarara!!×2: Šó (TV seriál)
Gakusen toši Asterisk (TV seriál)
Kaitó Joker (2015) (TV seriál)
Kekkai sensen (TV seriál)
Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans (TV seriál)
One Punch Man (TV seriál)
Osomacu-san (TV seriál)
Plastic Memories (TV seriál)
Seiken cukai no World Break (TV seriál)
Tantei kageki Milky Holmes TD (TV seriál)
2014 Gugure! Kokkuri-san (TV seriál)
Kaitó Joker (TV seriál)
Kindaiči šónen no džikenbó Returns (TV seriál)
M3: Sono kuroki hagane (TV seriál)
Madan no ó to Vanadis (TV seriál)
Nobunagun (TV seriál)
Šigacu wa kimi no uso (TV seriál)
Širobako (TV seriál)
2013 Dokidoki! Precure (TV seriál)
Gaččaman Crowds (TV seriál)
Line Offline Salaryman (TV seriál)
Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
Pupipō! (TV seriál)
Samurai Flamenco (TV seriál)
Tokyo Ravens (TV seriál)
Učóten kazoku (TV seriál)
2012 Accel World (TV seriál)
Aikacu! Idol kacudó! (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken (TV seriál)
Džoširaku (TV seriál)
Magi: The Labyrinth Of Magic (TV seriál)
Papa no iu koto o kikinasai! (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
2011 Dragon Crisis! (TV seriál)
Hjóge mono (TV seriál)
Hunter x Hunter (TV seriál)
Jondemasu jo, Azazel-san. (TV seriál)
Madži de wataši ni koi šinasai!! (TV seriál)
Mahó šódžo Madoka Magika (TV seriál)
Sket Dance (TV seriál)
[C] (TV seriál)
Šakugan no Šana III: Final (TV seriál)
2010 Densecu no júša no densecu (TV seriál)
Digimon Xros Wars (TV seriál)
Hakuóki: Hekkecu roku – Šinsengumi kitan (TV seriál)
Hakuóki: Šinsengumi kitan (TV seriál)
Himečen! Otogitic Idol Lil'Pri (TV seriál)
Magic Kaito (TV seriál)
Panty & Stocking with Garterbelt (TV seriál)
Šiki (TV seriál)
2009 Kiddy Girl-and (TV seriál)
Maria-sama ga miteru 4th season (TV seriál)
Slayers Evolution-R (TV seriál)
2008 Macademi Waššoi! (TV seriál)
One Outs (TV seriál)
Persona -trinity soul- (TV seriál)
Rosario to Vampire (TV seriál)
Slayers - Revoluce (TV seriál)
2007 Kišin taisen Gigantic Formula (TV seriál)
Koi suru tenši Angelique: Kagajaki no ašita (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Okane ga nai! (TV seriál)
Šakugan no Šana II: Second (TV seriál)
2006 Aa! Megami-sama! Sorezore no cubasa (TV seriál)
Code Geass: Hangjaku no Lelouch (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Hellsing (TV seriál)
Inukami! (TV seriál)
Jamato nadešiko šiči henge (TV seriál)
Koi suru tenši Angelique: Kokoro no mezameru toki (TV seriál)
Makai senki Disgaea (TV seriál)
Papillon Rose: New Season (TV seriál)
Tokimeki Memorial: Only Love (TV seriál)
Wanwan Celepoo: Sore juke! Tecunošin (TV seriál)
2005 Aa! Megami-sama (TV seriál)
Bokusacu tenši Dokuro-čan (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
IGPX: Immortal Grand Prix (TV seriál)
SoltyRei (TV seriál)
Sósei no Aquarion (TV seriál)
Šakugan no Šana (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Gankucuó (TV seriál)
Kurau: Phantom Memory (TV seriál)
Marshmallow Times (TV seriál)
Tactics (TV seriál)
Uta kata (TV seriál)
2003 F-Zero Falcon densecu (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
Narutaru: Mukuro naru hoši tama taru ko (TV seriál)
R.O.D: The TV (TV seriál)
Takahaši Rumiko gekidžó (TV seriál)
Tantei gakuen Q (TV seriál)
2002 Bakutō sengen Daigunder (TV seriál)
GetBackers: Dakkan'ja (TV seriál)
Kiddy Grade (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
2001 Cyborg 009: The Cyborg Soldier (TV seriál)
Dennou Boukenki Webdiver (TV seriál)
Hoši no Kirby (TV seriál)
Kokoro tošokan (TV seriál)
Najica dengeki sakusen (TV seriál)
2000 Dotto Koni-čan (TV seriál)
Karakuri kiden Hiwó senki (TV seriál)
Rokumon tengai mon Colle Knight (TV seriál)
1999 Arc the Lad (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Kaikecu džóki tanteidan (TV seriál)
Saber Marionette J to X (TV seriál)
Sexy Commando gaiden: Sugoi jo!! Masaru-san (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1997 Kindaiči šónen no džikenbo (TV seriál)
Rekka no honó (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Kidó senkan Nadesico (TV seriál)
Kidó šinseiki Gundam X (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
Saber Marionette J (TV seriál)
YAT anšin! Učú rjokó (TV seriál)
1994 Kidó butóden G Gundam (TV seriál)
Mahó kiši Rayearth (TV seriál)
Čó kuse ni narisó (TV seriál)
Širajuki-hime no densecu (TV seriál)
1993 Aa! Megami-sama! (TV seriál)
Heisei inu monogatari Bow (TV seriál)
Kidó senši V Gundam (TV seriál)
Nintama Rantaró (TV seriál)
Šimašima tora no Šimadžiró (TV seriál)
1992 Cooking Papa (TV seriál)
Eien no Filerna (TV seriál)
Učú no kiši Tekkaman Blade (TV seriál)
1991 Kingjo čúihó! (TV seriál)
Moero! Top Striker (TV seriál)
Mórjó senki Madara (TV seriál)
Sórjúden (TV seriál)
1990 Idol tenši jókoso Jóko (TV seriál)
NG Knight Ramune & 40 (TV seriál)
Čibi Maruko-čan (TV seriál)
1989 Biriken nandemo šókai (TV seriál)
Tenkú senki Šurato (TV seriál)
1988 Biriken (TV seriál)
1987 Ai no wakakusa monogatari (TV seriál)
1986 Dobrodruzi z vesmíru (TV seriál)
Hikari no densecu (TV seriál)
Kidó senši Gundam ZZ (TV seriál)
1985 Kidó senši Z Gundam (TV seriál)
1983 Kapitán Tsubasa (TV seriál)
1981 Učú densecu Ulysses 31 (TV seriál)

Dokumentární

1991 Otaku no video

Host

TV pořady

1992 Jú jú hakušo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace